SzolgáltatásainkTervezés

Az irodaterületek tervezésében tapasztalt, díjnyertes tervező csapatunkkal karöltve,...

Szaktanácsadás

Az építőiparban eltöltött hosszú évek tapasztalatait tudjuk rendelkezésre bocsájtani,...

Műszaki bonyolítás

Megszervezzük és lebonyolítjuk a kivitelezést.

Kivitelezés

Hiszünk abban, hogy egy munkahely lehet otthonos, és ahol a munkavállaló jól érzi magát,...

Irodaterületek kialakítása, generálkivitelezés

A ConNext Hungary Kft. arra törekszik, hogy a tervezési folyamatok megszervezésével, a kivitelezők kiválasztásával és a projekt teljeskörű lebonyolításával segítse, hogy a megrendelő elképzelései a legapróbb részletekig megvalósuljanak.

Számunkra az a legfontosabb, hogy különleges, kiváló minőségű tereket alkossunk, ahol az emberek szívesen dolgoznak és otthonosan érzik magukat. Egyedi, testreszabott kivitelezői megoldásokat kínálunk, amelyek túlmutatnak a következő generációk egyre magasabb igényein is. Szolgáltatásaink a meglévő irodaterületek szakszerű bontásától, vagy a szerkezetkész állapottól, a kulcsrakész átadásig minden kivitelezési fázist lefednek. A megrendelői igények részletes felmérésével és az üzemeltető követelményeivel összehangolva, a tapasztalt és többszörösen díjnyertes tervező csapattal karöltve, minden legapróbb részletre kiterjedően készítjük el egyedi, stílusos, irodaterületeinket.

cégünkről bővebben

Irodaterület átalakítása
AZ ÉV IRODÁJA FŐDÍJ 2018   AZ ÉV IRODÁJA EVOLÚCIÓS DÍJ 2018
Irodaterület átalakítása
Irodaterület kialakítása
Irodaterület kialakítása
AZ ÉV IRODÁJA NAGYVÁLLALAT KATEGÓRIA 2016

Friss bejegyzésekAz Év Irodája Fődíj 2018 győztese: az ION - Dealogic Planet!

február 27 by Connext

Kilencedik alkalommal szálltak harcba a legjobb irodák Az Év Irodája versenyen, hogy megmérkőzzenek egymással. 2019. február 21-én, az OfficeUP rendezvényen pedig átadták a legjobbaknak járó elismeréseket.


Indul a szavazás Az Év Irodája versenyen!

december 11 by Connext

Lezárult a kilencedik alkalommal kiírt Az Év Irodája verseny nevezési időszaka, a 12 kategóriában összesen 161 nevezés érkezett. Tetszik valamelyik iroda, projekt, vagy szerinted valamelyik ingatlanpiaci vállalat érdemelné a legjobbnak járó címet? Szavazz!


Szigetelésre minden épületben szükség van

december 05 by Connext

Szigetelésre minden épületben szükség van, az energiahatékonyság, a környezeti ártalmak csökkentése, vagy az épületben tartózkodó, dolgozó emberek életkörülményeinek javítása érdekében.