SzolgáltatásainkTervezés

Az irodaterületek tervezésében tapasztalt, díjnyertes tervező csapatunkkal karöltve,...

Szaktanácsadás

Az építőiparban eltöltött hosszú évek tapasztalatait tudjuk rendelkezésre bocsájtani,...

Műszaki bonyolítás

Megszervezzük és lebonyolítjuk a kivitelezést.

Kivitelezés

Hiszünk abban, hogy egy munkahely lehet otthonos, és ahol a munkavállaló jól érzi magát,...

Irodaterületek kialakítása, generálkivitelezés

A ConNext Hungary Kft. arra törekszik, hogy a tervezési folyamatok megszervezésével, a kivitelezők kiválasztásával és a projekt teljeskörű lebonyolításával segítse, hogy a megrendelő elképzelései a legapróbb részletekig megvalósuljanak.

Számunkra az a legfontosabb, hogy különleges, kiváló minőségű tereket alkossunk, ahol az emberek szívesen dolgoznak és otthonosan érzik magukat. Egyedi, testreszabott kivitelezői megoldásokat kínálunk, amelyek túlmutatnak a következő generációk egyre magasabb igényein is. Szolgáltatásaink a meglévő irodaterületek szakszerű bontásától, vagy a szerkezetkész állapottól, a kulcsrakész átadásig minden kivitelezési fázist lefednek. A megrendelői igények részletes felmérésével és az üzemeltető követelményeivel összehangolva, a tapasztalt és többszörösen díjnyertes tervező csapattal karöltve, minden legapróbb részletre kiterjedően készítjük el egyedi, stílusos, irodaterületeinket.

cégünkről bővebben

Friss bejegyzésekHOLNAP ZÁRUL AZ ÉV IRODÁJA VERSENY NEVEZÉSI SZAKASZA!

december 06 by Connext

2017. december 7-én éjfélkor zárul a verseny nevezési szakasza, ezt követően pénteken, azaz december 8-án kezdődik a közönségszavazás!


Szigetelésre minden épületben szükség van

december 05 by Connext

Szigetelésre minden épületben szükség van, az energiahatékonyság, a környezeti ártalmak csökkentése, vagy az épületben tartózkodó, dolgozó emberek életkörülményeinek javítása érdekében.


Budapest 30 éven belül válhat okos várossá

november 27 by Connext

A magyar városlakók a környezetszennyezést, a túlnépesedést, valamint az élelmiszer-, illetve az energiahiányt tartják a legnagyobb kihívásnak a jövő metropoliszai számára. Budapest pedig 30 éven belül válhat okos várossá...