SzolgáltatásainkTervezés

Az irodaterületek tervezésében tapasztalt, díjnyertes tervező csapatunkkal karöltve,...

Szaktanácsadás

Az építőiparban eltöltött hosszú évek tapasztalatait tudjuk rendelkezésre bocsájtani,...

Műszaki lebonyolítás

Megszervezzük és lebonyolítjuk a kivitelezést.

Kivitelezés

Hiszünk abban, hogy egy munkahely lehet otthonos, és ahol a munkavállaló jól érzi magát,...

Irodaterületek kialakítása, generálkivitelezés

A ConNext Hungary Kft. arra törekszik, hogy a tervezési folyamatok megszervezésével, a kivitelezők kiválasztásával és a projekt teljeskörű lebonyolításával segítse, hogy a megrendelő elképzelései a legapróbb részletekig megvalósuljanak.

Számunkra az a legfontosabb, hogy különleges, kiváló minőségű tereket alkossunk, ahol az emberek szívesen dolgoznak és otthonosan érzik magukat. Egyedi, testreszabott kivitelezői megoldásokat kínálunk, amelyek túlmutatnak a következő generációk egyre magasabb igényein is. Szolgáltatásaink a meglévő irodaterületek szakszerű bontásától, vagy a szerkezetkész állapottól, a kulcsrakész átadásig minden kivitelezési fázist lefednek. A megrendelői igények részletes felmérésével és az üzemeltető követelményeivel összehangolva, a tapasztalt és többszörösen díjnyertes tervező csapattal karöltve, minden legapróbb részletre kiterjedően készítjük el egyedi, stílusos, irodaterületeinket.

cégünkről bővebben

Ügyfélszolgálat kialakítása
AZ ÉV IRODÁJA FŐDÍJ 2018.  AZ ÉV IRODÁJA EVOLÚCIÓS DÍJ 2018.
Irodaterület átalakítása
Irodaterület átalakítása
Irodaterület kialakítása

Friss bejegyzésekA jövő generációinak és a jövő generációira építünk!

november 18 by Connext

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk szponzori szerződést kötött az idén 20 éves Angyalfőldi Sportiskola és Diáksport Egyesülettel!


Az Év Irodája Fődíj 2018 győztese: az ION - Dealogic Planet!

február 27 by Connext

Kilencedik alkalommal szálltak harcba a legjobb irodák Az Év Irodája versenyen, hogy megmérkőzzenek egymással. 2019. február 21-én, az OfficeUP rendezvényen pedig átadták a legjobbaknak járó elismeréseket.


Indul a szavazás Az Év Irodája versenyen!

december 11 by Connext

Lezárult a kilencedik alkalommal kiírt Az Év Irodája verseny nevezési időszaka, a 12 kategóriában összesen 161 nevezés érkezett. Tetszik valamelyik iroda, projekt, vagy szerinted valamelyik ingatlanpiaci vállalat érdemelné a legjobbnak járó címet? Szavazz!