Az Év Irodája Fődíj 2018 győztese: az ION - Dealogic Planet!

Kilencedik alkalommal szálltak harcba a legjobb irodák Az Év Irodája versenyen, hogy megmérkőzzenek egymással. 2019. február 21-én, az OfficeUP rendezvényen pedig átadták a legjobbaknak járó elismeréseket.


Az Év Irodája Evolúciós Díj 2018 nyerteseként az amerikai szoftverfejlesztő cég, az ION-Dealogic Planet a fődíjat is bezsebelte Az Év Irodája versenyen. Idén átadott új, budapesti irodájának tervezése során a kulcsszavak a dinamizmus, flexibilitás, fejlődés és kapcsolódás. Kapcsolódás térben és időben, fizikálisan és virtuálisan, lokálisan és globálisan egyaránt, mely dimenziók összessége az Eiffel Square irodaház 5.emeletén két szárny összenyitásával, összesen 1400 négyzetméteren valósult meg.

 

bővebben

 

 

ConNext  |   2019/02/27

A jövő generációinak és a jövő generációira építünk!

nov 27 by Connext

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk szponzori szerződést kötött az idén 20 éves Angyalfőldi Sportiskola és Diáksport Egyesülettel!


Budapest 30 éven belül válhat okos várossá

nov 27 by Connext

A magyar városlakók a környezetszennyezést, a túlnépesedést, valamint az élelmiszer-, illetve az energiahiányt tartják a legnagyobb kihívásnak a jövő metropoliszai számára. Budapest pedig 30 éven belül válhat okos várossá...