Budapest 30 éven belül válhat okos várossá

A magyar városlakók a környezetszennyezést, a túlnépesedést, valamint az élelmiszer-, illetve az energiahiányt tartják a legnagyobb kihívásnak a jövő metropoliszai számára. Budapest pedig 30 éven belül válhat okos várossá...


– derül ki a Futureal-csoport és a TEDxDanubia által közösen szervezett rendezvényen végzett felmérésből. A Corvin Sétányon megvalósult interaktív esten a közönség az előadókkal közösen arra kereste választ, miként határozzák meg a jövő metropoliszai a lakóik és az egész emberiség sorsát. Fel kell készülni arra a lehetőségre, hogy olyan nagyvárosokban élünk majd, ahol a gazdagok és a szegények lakhelyei élesen elkülönülnek – véli a „Városok jövője, a jövő városai” című rendezvényen megkérdezett közel 100 építőipari, informatikai, kereskedelmi területen dolgozó szakember és diák közel fele. 
ConNext  |   2017/11/27

A jövő generációinak és a jövő generációira építünk!

nov 27 by Connext

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk szponzori szerződést kötött az idén 20 éves Angyalfőldi Sportiskola és Diáksport Egyesülettel!


Az Év Irodája Fődíj 2018 győztese: az ION - Dealogic Planet!

febr 27 by Connext

Kilencedik alkalommal szálltak harcba a legjobb irodák Az Év Irodája versenyen, hogy megmérkőzzenek egymással. 2019. február 21-én, az OfficeUP rendezvényen pedig átadták a legjobbaknak járó elismeréseket.