Indul a szavazás Az Év Irodája versenyen!

Lezárult a kilencedik alkalommal kiírt Az Év Irodája verseny nevezési időszaka, a 12 kategóriában összesen 161 nevezés érkezett. Tetszik valamelyik iroda, projekt, vagy szerinted valamelyik ingatlanpiaci vállalat érdemelné a legjobbnak járó címet? Szavazz!


Az Év Irodája versenyen már természetes, hogy mindenki versenyképes munkahelyet akar teremteni az alkalmazottainak, idén pedig a fő fókusz többek között az employer brandingen lesz. 

Egyre fontosabbá válik, hogy a munkatársak otthonosan érezzék magukat az irodai környezetben, hiszen jó hangulatban a munka is eredményesebb lesz, az elégedett munkavállaló pedig jó hatással van a cég hírnevére is. Ez kölcsönösen pozitív folyamat a vállalatnak és a dolgozóknak egyaránt. Mindemellett idén is nagy szerepe van az irodadizájnnak, az egyedi megjelenésnek és a praktikus megoldásoknak. A belsőépítészek és a tervezők most is kitettek magukért, a képeket végignézve káprázatos irodabelsőkkel és különleges arculatokkal találkozhatunk.

bővebben

ConNext  |   2018/12/11

A jövő generációinak és a jövő generációira építünk!

nov 11 by Connext

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk szponzori szerződést kötött az idén 20 éves Angyalfőldi Sportiskola és Diáksport Egyesülettel!


Az Év Irodája Fődíj 2018 győztese: az ION - Dealogic Planet!

febr 11 by Connext

Kilencedik alkalommal szálltak harcba a legjobb irodák Az Év Irodája versenyen, hogy megmérkőzzenek egymással. 2019. február 21-én, az OfficeUP rendezvényen pedig átadták a legjobbaknak járó elismeréseket.