Kivitelezés

Hiszünk abban, hogy egy munkahely lehet otthonos, és ahol a munkavállaló jól érzi magát, ott produktívabb munkát tud végezni.

Ezért mi kizárólag egyedi, minőségi irodaterületek kialakításában gondolkodunk. Szolgáltatásaink a meglévő irodaterületek szakszerű bontásától, vagy a szerkezetkész állapottól, a kulcsrakész átadásig minden kivitelezési fázist lefednek. A megrendelői igények részletes felmérésével és az üzemeltető követelményeivel összehangolva, a tapasztalt és többszörösen díjnyertes tervező csapattal karöltve, minden legapróbb részletre kiterjedően készítjük el egyedi, stílusos, irodaterületeinket.

Szeretünk építeni, különleges tereket létrehozni, melyek egyediek. Maradandót akarunk alkotni, amelyekre büszkék lehetnek a következő generációk is. 

  • középület, többfunkciós szolgáltató és kereskedelmi épület, irodaépület, oktatási és kultúrális épület, építési és szerelési munkái; 
  • meglévő épület felújítási, korszerűsítési, átalakítási, átépítési, bővítési, valamint tetőtér-beépítési, és egyéb építési - szerelési munkái; 
  • üzlethelyiség, iroda kialakítása, felújítása, korszerűsítése, átalakítása, bővítése; 
  • kivitelezéshez kapcsolódó - építőipari takarítási feladatok;