A jövő generációinak és a jövő generációira építünk!

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk szponzori szerződést kötött az idén 20 éves Angyalfőldi Sportiskola és Diáksport Egyesülettel!


Büszkeséggel tölt el minket, hogy Magyarország egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező utánpótlásnevelő Egyesületének együttműködő partnere lehetünk.

"20 éve foglalkozunk kézilabda utánpótlás-neveléssel a XIII. kerületben, U7-es korosztálytól Serdülő korosztályig neveljük a nálunk sportolókat. Leány vonalon ezután a Vasas Sport Clubnak adjuk fel a csapatunkat, a fiúkat pedig az egyénnek leginkább megfelelő Egyesület csapatához irányítjuk.

Célunk, hogy minél több gyermekkel szerettessük meg a kézilabdát, és fokozatos terhelés mellett a versenysport felé tereljük Őket.

Sportolóinkkal korosztályos bontásban dolgozunk, emellett lehetőséget biztosítunk a gyermekeknek a korosztályok közötti feljátszásban."

Reméljük, hogy együttműködésünk segíti azt a tiszteletreméltó munkát, amit nap, mint nap végeznek, az itt dolgozó kiváló szakemberek. Gyermekeinket egészséges, sportos életmódra nevelik, és lehetőséget adnak a jövő generációk tehetségeinek, az álmaik megvalósításához!

 

www.asidse.hu

ConNext  |   2019/11/18

Az Év Irodája Fődíj 2018 győztese: az ION - Dealogic Planet!

febr 18 by Connext

Kilencedik alkalommal szálltak harcba a legjobb irodák Az Év Irodája versenyen, hogy megmérkőzzenek egymással. 2019. február 21-én, az OfficeUP rendezvényen pedig átadták a legjobbaknak járó elismeréseket.


Budapest 30 éven belül válhat okos várossá

nov 18 by Connext

A magyar városlakók a környezetszennyezést, a túlnépesedést, valamint az élelmiszer-, illetve az energiahiányt tartják a legnagyobb kihívásnak a jövő metropoliszai számára. Budapest pedig 30 éven belül válhat okos várossá...